HAOS

ALVEŠ NIJE JEDINI, JOŠ JEDAN FUDBALER IDE U ZATVOR: Presuda stigla posle ČETIRI godine, poznati su svi detalji!

Autor Nemanja Stanojčić

Fudbaler Iijas Čer oduđen je na zatvorsku kaznu od godinu dana.

Izvor: Graham Hunt / imago sportfotodienst / Profimedia

Dani Alveš osuđen je na četiri i po godine zbog silovanja, a još jedan fudbaler moraće u zatvor. U pitanju je igrač Kvins Park Rendžersa Ilijas Čer (26). On je osuđen na godinu dana zatvora, uz još godinu dana uslovne suspenzije.

Presuda je stigla na sudu u Belgiji i moraće "iza rešetaka". Svađa sa kamiondžijom pretvorila se u tuču i žestok sukob koji se završio tako što ga je gađao kamenom i tom prilikom mu je naprsla lobanja, tačnije deo lobanje. Uz godinu dana zatvora i 12 meseci suspenzije moraće da plati žrtvi i 13,400 dolara za bolničke troškove.

Sve ovo dogodilo se pre četiri godine kada je išao na vožnju kajaka. Suđenje je završeno tek danas, 23. februara. Čer je rođen u Antverpu (Belgija) i igra na poziciji ofanzivnog veznog. U Kvins Park Rendžersu nosi broj 10 na dresu.

Igra za reprezentaciju Maroka i tamo je upisao 12 nastupa i igrao je na Svetskom prvenstvu u Kataru gde je bio deo meča za treće mesto protiv Hrvatske. Prošao je školu Klub Briža i Lirsa i upravo je za njih debitova pre dolaska u Veliku Britaniju. Za KPR je odigrao preko 200 mečeva do sada.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: