AuuU!

VLAHOVIĆ REŠIO MEČ U POSLEDNJEM MINUTU: Dao dva gola, pa ovako ukrao pobedu za Juve u nadoknadi! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Neverovatni Dušan Vlahović je u životnoj formi, sada je uspeo da reši meč sa Frozinoneom i spasi svoj Juventus.

Izvor: Twitter/UTDLad

Kakav meč je viđen na "Alijanc stadionu", Juventus je uspeo da izvuče tri boda u meču sa Frozinoneom u poslednjem momemntu meča! Nakon što je dva gola postigao Dušan Vlahović, sada je srpski napadač asistirao Danijeleu Ruganiju za konačnih 3:2! 

U 95. minutu je Iling Junior izveo jedan korner, lopta je ponovo izašla od jednog od igrača gostiju, a onda je mladi Englez centrirao na Dušana Vlahovića koji je prebacio loptu na drugu stranu, a tamo je bio štoper "stare dame" Danijele Rugani. Pogledajte ovaj pogodak: 

Ovaj meč je počeo sa pogotkom Dušana Vlahovića u trećem minutu, a nakon tog pogotka Frozinone je šokirao domaćina. Odbrana "stare dame" je bila neoprezna pa je prvo Čedira izjednačio u 14. minutu, da bi Brešanini u 27. mintuu preokrenuo. Ipak Vlahović je pogotkom uspeo da izjednači, a onda je usledilo zatišje.  

Kada je delovalo da će Frozinone uspeti da odnese bod sa meča protiv velikog favorita, od toga nije bilo ništa. Nakon solidnog centaršuta sjajno se snašao Vlahović i na Ruganiju je bilo samo da spremi loptu u mrežu. Uverite se i sami: 

Napadač reprezentacije Srbije je na ovom meču postigao 14. i 15. gol u Seriji A ove sezone a uz to je dodao i četvrtu asistenciju. Što se tiče Juventusa crno-beli su posle četiri meča bez pobede konačno došli do dobrog rezultata mada je kriza u igri i dalje prisutna. Inter je ubedljivo prvi sa 63 boda i dva meča manje, Juventuds ima 67, a Milan sa jednim odigranim susretom manje od "stare dame" je na 52 boda. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: