Kida!

VLAHOVIĆ NOSI "ČUKU" OD 350.000 EVRA! Dres je crno-beli, ali na satu ima i CRVENE! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji fudbaler Juventusa pokazao na šta je potrošio pravo malo bogatstvo.

Izvor: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

Srpski fudbaler Dušan Vlahović igra fantastičnu sezonu u dresu Juventusa, iako njegov tim za sada ne ispunjava ambicije zacrtane na početku takmičarske godine. Crno-beli iz Torina gledaju u leđa Interu, koji je akteulni lider Serije A i najveći kandidat za osvajanje titule, kao što je Lautaro Martinez trenutno favorit da ispred srpskog napadač osvoji titulu za najboljeg strelca. Ipak, Dušan mora da bude zadovoljan svojim partijama, a da je to slučaj govori i "poklon" kojim se častio - skupoceni sat koji je nedavno zasijao na njegovoj ruci.

Oni koji se malo bolje razumeju u satove kažu da najbolji fudbaler Juventusa u tekućoj sezoni na ruci nosi čak 350.00 evra! Otprilike toliko koštao je novi crveno-beli ljubimac srpskog fudbalera, strelca čak 15 golova u tekućoj sezoni italijanskog fudbala. Vlahović je sa skupocenim satom nedavno fotografisan, a ovde možete pogledati kako izgleda taj komad:

Zanimljivo, Dušan Vlahović je odlučio da ovaj sat reklamira na desnoj ruci, iako smo ga u prošlosti viđali kako satove nosi na levoj, što je uobičajeno. Ne treba zaboraviti da je srpski fudbaler levonog, a da ljudi koji češće koriste levu ruku suprotno ustaljenoj praksi satove nose na desnoj ruci, kako im ne bi smetali na zglobu. Uostalom, u ovom slučaju nije ni preterano važno kako će napadač italijanskog tima nositi skupoceni sat jer će o njemu svakako svi pričati.

"Fudbaler Juventusa i reprezentativac Srbije Dušan Vlahović ima novi Richard Mille u kolekciji i to ni manje ni više jedan od ređih i najlepših modela RM67-02 “Mutaz Barshim”! Ovaj crveno-beli model proizveden u dimenziji od 38.7mm x 47.5mm što ga čini jednim od najnošljivijih RM satova koji su do sada napravljeni. Prikazani model proizveden je u saradnji sa katarskim atletičarem Mutazom Barshimom. Isti model poseduje još jedan balkanski fudbaler a to je Miralem Pjanić. Bravo za naše fudbalere koji polako ali sigurno zalaze u svet ultra-luksuznih satova", navodi se na Instagram profilu "sat_na_ruci" koji je specijalizovan za ovu temu. Pogledajte:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: