Bogato

BOMBA - SAUDIJCI DAJU 70.000.000 EVRA GODIŠNJE NAJBOLJEM IGRAČU: Otimaju ga Pepu, ovo ni Siti ne može da plati!

Autor Nikola Lalović

Saudijska Arabija bi uskoro mogla da dobije još jednu veliku zvezdu u svojoj fudbalskoj ligi.

Izvor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kevin De Brujne se konačno vratio na teren posle dugog odsustva zbog povrede, a sada je odmah na meti transfer glasina. On se povredio na meču sa Barnlijem u prvom kolu, a uskoro bi mogao da napusti Premijer ligu posle pune decenije dominacije. 

Nakon što nije uspeo da se dokaže u Čelsiju preko Volfsburga je za 80.000.000 evra došao u Mančester siti, gde je već skoro deceniju glavni igrač. Ipak kako ga stižu povrede i godine sada sa 32 godine razmišlja gde će dalje i mogao bi nakon leta 2025. godine da napusti Pepa Gvardiolu i Siti. 

Klubovi iz Saudijske Arabije ne žale novac da ga dovedu u svoj tim i navodno je dobio ponudu da ode u jedan tamošnji klub za platu od 70.000.000 evra godišnje! Navodno ga želi i jedan klub iz MLS-a, ali ponuda koju je dobio iz Amerike nije ni izbliza tako dobra kao ona iz Arabije. 

Kevin De Brujne je u Mančester sitiju odigrao 368 utakmica i uspeo je da postigne 98 golova, ali je ipak sada u opasnosti da izgubi mesto startera i zato bi mogao da napusti ekipu. U Mančester sitiju je prošle sezone konačno osvojio Ligu šampiona, a osim toga ima pet titula u Premijer ligi, dva FA kupa, pet Liga kupova i jedan Komjuniti Šild.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: