Fudbal

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Real daje gol za pobedu u 100. minutu, a SUDIJA SVIRAO KRAJ! Jurili ga po terenu (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Real Madrid ostao bez pobede protiv Valensije zbog odluke sudije Manzana.

Izvor: Twitter/@TheEuropeanLad/Printscreen

Real Madrid je u desetom minutu nadoknade postigao gol za pobedu protiv Valensije od 3:2, ali su onda igrači "kraljevskog kluba" shvatili da je glavni sudija Hesus Hil Manzano odsvirao kraj - dve sekunde pre toga. Učinio je to iako je preporuka sudijama da ne sviraju kraj utakmice i kada istekne nadoknada vremena ako je u toku "opasan napad", ali sve to pada u vodu ako arbitar dvaput dune u pištaljku i kaže kraj!

Zbog toga su svi skočili na sudiju Manzana, tražili su objašnjenje, jurili su ga po terenu i psovali ga, a epilog je crveni karton za strelca Džuda Belingema koji je izgubio živce kada je shvatio da mu je "ukraden" gol i da je meč na "Mestalji" ipak završen bez pobednika (2:2).


Prethodno je Valensija vodila 2:0 golovima Uga Dura i Romana Jaremčuka, koji su već u prvih pola sata uspeli da šokiraju lidera prvenstva Španije, da bi Vinisijus uspeo da donese bod. Prvo je pogodio u završnici prvog poluvremena, a zatim i u 76. minutu kada se "opasno zakuvalo". Jasno je bilo da će meč biti produžen "u beskonačno" zbog odugovlačenja domaćeg tima, ali Realu su falile tačno dve sekunde da pobedi.

Nema sumnje da će se zbog ovoga podići velika uzbuna u tamošnjim medijima, posebno nakon skorašnjih dešavanja, a videćemo da li će dva "otkinuta" boda uspeti da naude Real Madridu u jurnjavi za titulom. Sada imaju sedam bodova više od Đirone, ali i meč više. 

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)