Fudbal

NA ZADNJEM SEDIŠTU SA NJIH DVE SAM OSTAO BEZ 75.000 EVRA! Poznati fudbaler shvatio sve tek kada je novac nestao

Autor Dušan Ninković

Nemac Maks Kruze priznao da je zbog dve lepotice ostao bez ranga punog keša.

Izvor: Instagram/max.kruse10/printscreen

Nekadašnji nemački fudbaler Maks Kruse (35) danas je srećno oženjen, ali su mu kroz veći deo profesionalne karijere atraktivne žene bile slaba tačka. Još jednom je povremeni nemački reprezentativac sa 14 nastupa u seniorskom timu priznao da je u mladosti pravio svakakve grehe, a ovog puta otkrio je i da je zbog druženja sa dve lepotice na zadnjem sedištu automobila ostao bez 75.000 evra!

Sve se desilo pre skoro deset godina, kada je Kruze nastupao za Volfsburg. On je dres tog nemačkog kluba nosio u sezoni 2015/16, a bez novca je ostao nakon što je sa prijateljima imao mnogo sreće u jednom kazinu. Ipak, bogatstvo koje je stekao tom prilikom nije dugo bilo u njegovim rukama.

"Sedeo sam na zadnjem sedištu sa dve žene, tako da nisam gledao u ranac. Morao sam da sednem u sredinu i pomislio sam u sebi: 'Stavljanje ranca u prtljažnik nije problem.' Tada sam bio još podložniji ženskom rodu", rekao je Maks i dodao: "Onda smo izašli na doručak, a ja sam zaboravio ranac. Samo sam bio u drugom svetu. Primetio sam to tek 45 minuta kasnije nakon što sam hteo da platim. Naravno da sam bio iznerviran. Podneo sam prijavu i pokušao da pronađem taksistu. Uzalud!"

Ranac sa novcem nikada nije pronađen, a taksisti je to verovatno bio najbolji radni dan u životu. Za Maksa Kruzea bila je to opomena da promeni način života, pa je golgeter Borusije iz Menhengladbaha, Union Berlina i brojnih drugih klubova morao da se smiri. U decembru 2021. godine oženio se Dilarom, influenserkom i rijaliti zvezdom u Nemačkoj. Pogledajte kako ona izgleda:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: