Fudbal

NEMCI DOBILI BITKU ZA ALEKSANDRA PAVLOVIĆA: Piksi slao delegaciju u Minhen, sad dobio HLADAN TUŠ!

Autor Nikola Lalović

Aleksandar Pavlović je razgovarao sa delegacijom FSS, ali po svemu sudeći ti razgovori nisu urodili plodom.

Izvor: Profimedia/IMAGO

Nemački "Bild" donosi jako, jako loše vesti za Srbiju! Uspeo je Dragan Stojković Piksi zajedno sa Fudbalskim savezom Srbije da privoli Lazara Samardžića da zaigra za "orlove", ali po svemu sudeći Aleksandar Pavlović će zaigrati za nacionalni tim Nemačke

Kako javlja najpoznatiji nemački tabloid selektor "pancera" Julijan Nagelsman planira da pozove Pavlovića i nacionalni tim već u martu za prijateljske mečeve sa Francuskom i Holandijom, a u tome mu pomažu Pavlovićevi saigrači iz Bajerna koji ga nagovaraju da poziv i prihvati. On je već igrao za mlađe selekcije Nemačke, ali za seniorski tim nema nastup.

"Trenutno stanje je takvo da će Aleksandar Pavlović ovog meseca dobiti poziv u seniorsku reprezentaciju Njemačke za prijateljske utakmice protiv Francuske i Holandije. Razlozi zašto je Julijan Nagelsmansu odlučio da ga pozove su fenomenalne igre u dresu Bajerna, ali i činjenica da Srbija pokušava da ga nagovori da igra za njih i da bude deo tima koji će da igra na Evropskom prvenstvu", piše Bild.

Ukoliko ovaj poziv prihvati Pavlović bi trebalo da debituje 23. marta u meču sa Francuskom, a zatim bi tri dana kasnije verovatno Nagelsman planirao da ga ubaci u igru i protiv Holandije.

"Svako za sebe donosi takve odluke. Ali, ako bih morao da mu dam savet, ja bih na njegovom mestu odabrao Nemačku. Veliki sam Aleksov fan. Trenutno igra sa dosta slobode, a to je i za mene zaista sjajno. Zabavno je videti kako uživa u svakoj sekundi na terenu", rekao je Leon Gorecka.

Ove sezone je Pavlović odigrao 14 utakmica za Bajern, a postigao je dva gola i upisao je dve asistencije na meču, a videćemo da li će FSS ipak uspeti da ga ubedi da obuče dres Srbije. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: