Fudbal

JEZIVE SCENE, SEČIVOM NA DUŠANA TADIĆA I EKIPU! Napadnuti nasred terena, čekaju ih i na aerodromu!

Autor Mladen Šolak

Potpuni skandal na utakmici Trabzon - Fenerbahče.

Izvor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Duel Trabzonspor - Fenerbahče (2:3) protekao je u haosu na terenu, jer je u dubokoj sudijskoj nadoknadi neko pogodio golmana gostiju, hrvatskog čuvara mreže Dominika Livakovića. Nakon toga je nastao sukob fudbalera oba tima, Fener jer predvodio kapiten Dušan Tadić, a nasred terena bilo je i fizičkog obračuna igrača dve ekipe

Livakovića je neko udario u glavu i dok je odlazio sa terena, a pojavio se i snimak iz lože na kojem se vidi da su predstavnici Fenerbahčea gađali domaće navijače čašama i tanjirima od stakla.

U toku večeri su isplivali novi, strašni detalji, pa se na jednom video-snimku vidi i da navijač Fenerbahčea ima nož ili neku drugu vrstu hladnog oružja, sečiva u ruci dok trči ka fudbalerima Fenerbahčea, koji su se branili. Na društvenim mrežama se i vidi snimak sečiva pod kopačkom fudbalera Fenera.

Fudbaleri će sigurno otići na aerodrom pod jakom policijskom pratnjom, a odande su se već oglasili navijači Trabzona, porukom da ih čekaju.

Među fudbalerima Fenerbahčea bili su i srpski internacionalac Tadić i as iz Bosne i Hercegovine Edin Džeko, bivši vezista Mančester junajteda Fred dao je dva gola za goste... U velikom haosu, nigerijski fudbaler Fenerbahčea Brajt Osaji Samjuel udario je jednog napadača i to se jasno vidi na snimku:

Fenerbahče je na horor-gostovanju uspeo da pobedi i da ostane u aktivnoj trci sa Galatasarajem za titulu. Trabzon je treći na tabeli.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt