Fudbal

ZNA SE KO SIGURNO IDE IZ ZVEZDA NA LETO! Odbila je 10 miliona evra, a sad čeka još bolju ponudu

Autor Milutin Vujičić

Osman Bukari će definitivno na leto napustiti Crvenu zvezdu.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Interesovali su se Krasnodar i Los Anđeles Galaksi, ali Crvena zvezda je zimus odbila sve ponude i zadržala Osmana Bukarija kako ne bi poremetila hemiju u ekipi pred napad na šampionski pehar ovog proleća. Ipak, to ne znači da će uspeti da zadrže fudbalera iz Gane na leto, pošto interesovanja i dalje ima.

"Trenutno nemamo nikakve kontakte sa klubovima iz Rusije. Na leto ćemo videti sve opcije koje se pojave", rekao je Bukarijev  agent za ruske medije, a znamo da se redovno oglašavao kod njih dok je trajala Krasnodarova potraga.

Bukari je u Crvenoj zvezdi od leta 2022. godine kada je stigao iz Genta za tri miliona evra, a od tada je najmanje tri puta uvećao svoju vrednost. To se posebno odnosi na izdanja u Ligi šampiona protekle jeseni, kada je sa dva gola i dve asistencije bio najbolji igrač crveno-belih u elitnom takmičenju. Što se tiče Superlige, tu bi mogao još više da pruži pošto je na sedam golova i četiri asistencije u 23 utakmice ove sezone.

Za sada stižu informacije i da Zvezda planira velike promene na leto, tako da bi prvo pojačanje moglo da dođe iz Francuske, gde je rukovodstvu interesantan Luka Ilić.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)