Fudbal

POZNATI FUDBALER NAPUSTIO PORODICU! Napravio transfer i prekinuo kontakt - više im se ne javlja!

Autor Dušan Ninković

Prethodne jeseni Emil Forsberg igrao je protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Izvor: Instagram/shangaforsberg/printscreen

Poznati švedski fudbaler Emil Forsberg, jedan od najboljih fudbalera u svojoj zemlji, napravio je šokantan potez kada se početkom godine iz RB Lajpciga preselio u Njujork Red Bul. Selidba u SAD došla je nakon zasićenja u Bundesligi, a očigledno je pored nemačkog fudbala Emilu bilo dosta i porodice koju je godinama gradio sa nekadašnjom fudbalerkom Šangom. Ona je na Instagramu potvrdila da je Forsberg napustio porodicu!

Po rečima Šange Forsberg, fudbaler je nakon selidbe u SAD prekinuo kontakt sa njom i njihovo dvoje dece, pa je rešila da podnese zahtev za razvod braka. Emil je za to saznao preko objave na Instagramu, a sudeći po novom životu koji je započeo neće mu teško pasti to što će uskoro biti razveden. 

"Rastajemo se. Reči koje sam mislila da nikada neću izgovoriti nakon dvoje dece i 19 godina zajedno i koje još uvek djeluju nestvarno", napisala je Šanga Forsbeg i dodala: "Volela sam te više od svega i uvek sam te podržavala. Ali, čak i ljubav ima svoje granice. Najveća ljubav su moja deca i želim da znaju svoju vrednost kao što ja znam svoju. Uzimati zdravo za gotovo i zanemarivati ​​nije ljubav. Novi početak u Njujorku je očigledno bio novi početak i za tebe i tvoj život. Samo ja, kao dete, nisam znala za to. Ali, brzo je postalo bolno jasno. U novinama smo čitali i videli da ti dobro ide i da uživaš u svakom trenutku. Imaš i planove za budućnost. Ni mi nismo znali za njih." Pogledajte njihove zajedničke fotografije:

Forsberg je nakon igranja u lokalnom sundsvalu nastupao za Malme, u kojem je tokom dve sezone stekao punu afirmaciju. Usledio je transfer u RB Lajpcig, gde je igrao od januara 2015. do januara 2024. godine. Tokom punih devet godina postao je jedan od najvažnijih fudbalera u klupskoj istoriji, a pratio je neverovatan rast kluba koji je u međuvremenu postao jedan od najboljih u Nemačkoj - prethodne jeseni igrao je i protiv Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona.

Krajem decembra 2023. godine saopšteno je da se Forsberg seli u ekipu Njujork Red Bula, koji je jedan od članova fudbalske porodice ove svetski poznate kompanije. Šveđanin je već izborio svoje mesto u startnoj postavi i već postiže golove u novom dresu. Ipak, njegova porodica ne gleda te mečeve, a on će karijeru nastaviti bez najvatrenije podrške sa tribina.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: