Fudbal

"KAD SE GINE, GINEMO ZAJEDNO!" Igrači Partizana "skočili" na sudiju, a evo šta kaže Albert Nađ!

Autor Milutin Vujičić

Albert Nađ nije želeo da komentariše odluke sudije Pavla Ilića pre nego što pogleda usporene snimke.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Albert Nađ trebalo je da zameni suspendovanog Igora Duljaja u 173. "večitom" derbiju, ali mu je po dolasku na stadion "Rajko Mitić" pozlilo i završio je u Urgentnom centru, međutim vratio se na vreme iz bolnice i vodio je crno-bele. Kako i zašto je to ipak uradio? Objasnio je u izjavi za TV Arena Sport.

"Čim sam ovde, dobro sam, a Partizan je moja večita ljubav i nema problema da upropastim zdravlje zbog kluba. Kada treba da se gine, onda ginemo svi zajedno", naglasio je Albert Nađ čija je ekipa vodila 1:0 i 2:1, ali je na kraju u nadoknadi vremena sve prosula i izgubila je 3:2: "Da li je moglo više? Sigurno da jeste. Kada imaš 1:0 i 2:1, mora više. Zvezda je ceo meč imala veći posed i više šansi, ali mi smo igrali kako smo i planirali. Da im prepustimo teren i da ih ugrozimo iz kontri. Ostaje žal jer rezultat nije realan, nismo zaslužili da izgubimo, a sada imamo Kup i videćemo".

Nakon susreta, igrači Partizana su "skočili" na Pavla Ilića, u međuvremenu su se oglasili crno-beli saopštenjem kao i golman Aleksandar Jovanović, dok Albert Nađ nije želeo da komentariše suđenje dok ne pogleda snimak: "Svašta se izdešavalo, mora da se pogleda snimak sa kamera, tamo se bolje vidi. Naravno da su protestovali jer smatraju da je bio prekršaj, ali to je nebitno. Izgubili smo i spremamo se za Kup Srbije", dodao je on.

"Svaka utakmica je posebna za sebe, ovo što se desilo danas, ne mora da znači da će se desiti u sredu. Nema nikakvih posebnih priprema", zaključio je Albert Nađ.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)