HAOS U PRENOSU JUVENTUSA, LJUBOMORNA DEVOJKA NAPRAVILA HAOS: Videla novinarku pored momka, pa upala u kadar!

Ovo se zaista ne viđa svaki dan.

Twitter/Alezzzzio7

Rikardo Kalafiori se ove sezone proslavio u meču sa Juventusom, pošto je jedina dva gola u karijeri u Seriji A postigao upravo protiv "stare dame". Sada je nekadašnji fudbaler Rome, Đenove i Bazela došao u centar pažnje italijanskih medija zbog svoje devojke!

Štopera Bolonje su mediji naravno želeli da intervjuišu posle fantastične utakmice prethodnog kola Serije A nakon koje je Bolonja uspela da obezbedi prvi nastup u Ligi šampiona u istoriji, a to se nije baš svidelo njegovoj devojci.

Kada je Kalafijorijeva izabranica videla da prelepa italijanska novinarka Đorđa Rosi uzima izjavu od njegov voljenog Rikarda, rešila je da "obeleži" teritoriju i to pred TV kamerama. Ovako izgleda Kalafijorijeva devojka: 

Ona je upala u kadar, prvo je strasno poljubila svog dečka, a onda upala direktno između njega i Đorđe Rosi. Morao je da je zagrli Kalafijori i da tek onda nastavi da odgovara na pitanja o fudbalu. Pogledajte ovu situaciju: 

Đorđa Rosi je rođena 5. juna 1987. godine u Rimu i studirala je žurnalistiku, mada je nije završila. Sa 20 godina je krenula da radi na zvaničnoj televiziji FK Roma, a onda su je tu primetile najveće italijanske TV kuće.

Prvo je počela da radi na "Skaju", pa je prešla na "Rai Sport", a onda i za "Mediaset". Izveštavala je sa mečeva Serije A, Lige šampiona, ali i sa Svetskog prvenstva 2018. godine. Kada je napustila "Mediaset" počela je da radi za "DAZN" gde je i sada. ovako izgleda Đorđa Rosi:

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Dušan Vlahović crveni karton  Arena premium