Fudbal

NAJBOLJI IGRAČ BORCA ODBIO REPREZENTACIJU BiH! Objasnio zašto se neće pojaviti na okupljanju

Autor Milutin Vujičić

David Vuković (za sada) neće igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Izvor: Mondo - Slaven Petković

Mladi fudbaler Borca iz Banjaluke David Vuković (20) jedno je od otkrovenja sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, pa nije bilo veliko iznenađenje što ga je novi selektor Sergej Barbarez pozvao na okupljanje "A" reprezentacije. Ipak, Vuković se neće pojaviti na prozivci za prijateljske utakmice protiv Engleske i Italije.

"Doneo sam odluku da se zbog pritiska javnosti i raznih komentara posle utakmice sa Zrinjskim ne pojavim na okupljanju reprezentacije i smatram da je tako najbolje za sve navijače. Mislim da nakon novonastalih dešavanja ne mogu pomoći reprezentaciji jer nisam u mogućnosti da budem dovoljno koncentrisan i da dam svoj maksimum na terenu, na treninzima, kao i na samim utakmicama. Reprezentaciji Bosne i Hercegovine želim svu sreću na prijateljskim utakmicama kao i u svim ostalim takmičenjima u budućnosti", poručio je Vuković preko zvaničnog sajta kluba.

Prethodno je David Vuković odigrao jedan meč za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a na debi za "A" tim će sačekati. Ove sezone postigao je devet golova za Borac, a najbolje se snalazi na poziciji levog krila.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)