Fudbal

ŠIFROVANA PORUKA ZA NAVIJAČE ZVEZDE! Hvanga zovu klubovi sa Zapada, odlučio da ostane na Marakani?

Autor Milutin Vujičić

In Bom Hvang se oprostio od navijača Zvezde "do naredne sezone", što bi mogao da bude signal da ostaje.

Izvor: Instagram/inbeom_hwang6/Screenshot

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da za In Bom Hvanga postoji "veoma jaka ponuda", ali da i dalje nije prihvaćena. Da li će biti, zavisi od samog Hvanga, sa kojim Zvezda ima "džentlmenski sporazum", odnosno po njegovo dolasku u klub utanačeno je da ga prodaju ako dođe ponuda iz neke od "lige petica". Naravno, pod uslovom da su sve strane zadovoljne, odnosno Zvezda je želela da pokaže Hvangu da ga neće držati nezadovoljnog, kao što je to učinio Olimpijakos.

Ipak, iako je Hvang odskočio kvalitetom u Superligi i za njega postoji više interesenata iz Premijer lige, pitanje je da li će otići pošto mu se baš sviđa u Crvenoj zvezdi. Sada se na Instagramu oglasio i podelio fotografiju sa slavlja na Kalemegdanu po osvajanju titule, a u objavi na južnokorejskom krije se i "šifrovana poruka".

Između ostalog, Hvang je napisao "vidimo se sledeće sezone", što bi mogao da bude signal da će ostati u Beogradu, makar to bilo samo u kvalifikacijama za Ligu šampiona: "Bila je ovo duga i teška sezona. Ali, završila se sa dva trofeja zbog čega je ovo najbolja sezona u mojoj karijeri. Veliko hvala Crvenoj zvezdi, Delijama i ljudima koji su me podržavali iz Južne Koreje", napisao je Hvang na engleskom.

In Bom Hvang (27) je inače prošlog leta plaćen pet miliona evra. Opravdao je uloženo jer je postigao šest golova i zabeležio još sedam asistencija, a posebno dobro igrao je u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)