SLAVNI FUDBALER DOBIJA PRETNJE SMRĆU: Osvojio Mundijal, a ne sme da se vrati gde je sve počelo!

Iako želi da završi karijeru u rodnoj zemlji, Anhel di Marija za to verovatno neće imati prilike.

EPA/FILIPE AMORIM/LUSA

Slavni argentinski fudbaler Anhel di Marija (36) dobija jezive pretnje u svojoj zemlji! Čim je saopštio da želi da igračku karijeru završi u Rosario centralu, klubu u kojem je svojevremeno i ponikao, maestralni krilni napadač našao se na udaru huligana koji jednom od najboljih argentinskih fudbalera u ovom veku prete smrću!

Nakon što su na adresu njegovih roditelja stigle pretnje da ne sme da se vrati u Argentinu, maskirani napadači otišli su korak dalje. Na jednoj benzinskoj stanici u Rosariju dvojica muškaraca sa kapuljačama ispaljivali su metke, a zatim ostavili poruku "Čekamo te, Di Marija. Ljudi iz Rosaria". Tom prilikom nije bilo povređenih, ali je jasno da pretnje treba shvatiti veoma ozbiljno.

Roditelji slavnog fudbalera već mesecima dobijaju pretnje. "Reci sinu Anhelu da ne pomišlja da se vrati u Rosario, jer će neko u vašoj porodici izgubiti život. Ni Puljaro vas neće spasiti", poručili su huligani porodici proslavljenog fudbalera, uz pretnjem smrću: "Mi ne ostavljamo poruke za sobom. Iza nas ostaju meci i leševi."

Di Marija je u karijeri nastupao za Rosario Central, Benfiku, Real Madrid, Mančester junajted, Pari Sen Žermen, Juventus i ponovo Benfiku u kojoj je ove sezone prikazivao sjajne partije. tokom bogate karijere čak 138 puta nastupio je za reprezentaciju Argentine, uz 30 postignutih golova i osvojen Mundijal u Kataru.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Fudbaleri pravo u svlačionicu otišli po instrukciji sa severa  Kurir