Fudbal

SRBIN S NAJMOĆNIJOM TETOVAŽOM U ZVEZDI? Stavljen na transfer-listu, a na "Marakani" neophodan

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda želi da ovog leta dovede levog beka umesto Milana Rodića i teško da postoji bolji domaći kandidat od Mihaila Ristića.

Izvor: YouTube/FSS/Screenshot

Crvena zvezda ovog leta želi ozbiljno da se pojača za novi napad na Ligu šampiona, jedan od prioriteta je dolazak novog levog beka. Dugo već Zvezda kuburi sa ovom pozicijom, Milan Rodić je sve stariji i sve teže izlazi sa povredama, a problem za sportski sektor dugo je bio što nije dostupno dovoljno kvalitetnog domaćeg rešenja. 

Sada, pak, možda dolazi do obrta. Mihailo Ristić se našao na transfer-listi u Selti pošto nije u planovima kluba za narednu sezonu. Bivši fudbaler Crvene zvezde potpisao je letos ugovor do 2026. godine, međutim nije se naigrao u prvoj godini u Vigu. Imao je u više navrata problema sa povredamai na kraju je skupio tek 17 nastupa u svim takmičenjima, odnosno tek nešto preko 1.000 minuta.

Selta planira da "rastereti budžet" tokom leta i zato želi da se otarasi fudbalera koji nemaju veliku minutažu, pa je zato predviđeno da Ristić promeni sredinu. Videćemo da li će reagovati Crvena zvezda i vratiti srpskog fudbalera sa najmoćnijom tetovažom, ali to zavisi i od volje Ristića da li želi opet u srpski fudbal.

Pratila ga je Zvezda i ranije, ali nije uspela da ga privoli, pa je u međuvremenu Ristić igrao za Krasnodar, Spartu, Monpelje i Benfiku. Ipak, ovog leta bi mogla da bude najbolja šansa za Crvenu zvezdu jer su najavili investicije.

Prethodno su već potpisali Nemanja Stojić i Luka Ilić, a očekuje se da će i Nemanja Radonjić uskoro postane srpskog prvaka.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)