Fudbal

BORITE SE I POBEDITE IH SVE! Vučić iznenadio reprezentaciju pred EURO - evo šta je poručio fudbalerima u avionu

Autor Mladen Šolak

Predsednik Srbije lično se obratio ekipi uoči odlaska na fudbalski događaj godine.

Izvor: BuducnostSrbijeAV/Instagram

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je na Evropsko prvenstvo, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić iznenadio je igrače Dragana Stojkovića Piksija pred put. On je ušao u avion kojim su "orlovi" leteli na EURO 2024 i poželeo im sreću.

"Borite se i pobedite ih sve! Poželeo sam srećan put našim fudbalerima na Evropskom prvenstvu", poručio je Vučić na svom Instagram profilu. Sa ogrnutim šalom Srbije oko vrata, on se fotografisao kao selektora Stojkovića, Aleksandra Mitrovića, Uroša Spajića, Veljka Birmančevića...

"Poslednji put kada je predsednik Srbije ispratio Tadića i drugove, bilo je pred put u Lisabon na odlučujući meč za plasman Orlova na Svetsko prvenstvo u Kataru. Znamo svi kako se taj meč završio, Srbija je slavila golom Aleksandra Mitrovića u poslednjim trenucima meča", saopštio je Fudbalski savez Srbije o susretu predsednika sa fudbalerima i članovima stručnog štaba.

Reprezentacija Srbije u utorak je krenula iz Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi ka aerodromu Nikola Tesla, odakle je poletela za Minhen, a zatim autobusom do Augsburga gde će biti baza Orlova tokom Prvenstva Evrope u Nemačkoj. Prvi meč na turniru naš tim odigraće u nedelju protiv Engleske, u Gelzenkirhenu.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: