Fudbal

"PRIMETILI STE DA SADA SVI ĆUTE U SRBIJI I PRAVE SE" Isplivao snimak - evo šta je Vučić rekao fudbalerima u avionu

Autor Mladen Šolak

Evo šta je predsednik Srbije rekao ekipi Dragana Stojkovića Piksija uoči njenog leta za Nemačku na Evropsko prvenstvo.

Izvor: BuducnostSrbijeAV/Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ušao je u avion reprezentacije Srbije pred poletanje za Nemačku na Evropsko prvenstvo i poželeo zdravlje, sreću i dobar rezultat ekipi na najvećem fudbalskom turniru ove godine.

Na društvenim mrežama pojavio video-snimak Vučićevog govora fudbalerima.

"Samo hoću da vam se zahvalim na svemu i da vam kažem da ste primetili da sada svi ćute u Srbiji i da se svi prave kao da ništa ne očekuju. Ustvari, momci hoću da znate da se svi nadamo da uradite mnogo više od onoga što i sami mislite da je moguće. U nedelju, kad se bude igrala utakmica protiv Engleske, na ulicama neće biti nikoga živog, hoću da znate da će cela Srbija biti uz vas, mnogo vas vočimo, pobedili ili izgubili bićemo uz vas, a vi samo dajte sve od sebe, borize se za Srbiju i beskrajno vam hvala za svu radost kojhu ste do sada doneli"

"Napravili su Englezi vazdušni most Gelzenkirhen - London, biće ih više nego naših, ali će naši navijači hrabro da vas bodre. I u svakom trenutku da znate da su cela Srbija i cela Republika Srpska uz vas. Sve najbojle vam želim i ja ne mogu da kažem 'Učestvujte', već idite tamo pobedite ih sve, pa i ako izgubite, mi ćemo vas dočekati kao pobednike", rekao je Vučić.

Reprezentacija Srbije odletela je u Nemačku u utorak popodne i stići će u svoju bazu u Augsburgu do kraja dana. Tamo će se spremati za nedelju i prvi meč na turniru - protiv Engleske u Gelzenkirhenu.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: