Fudbal

SRBIJA STIGLA NA EVROPSKO PRVENSTVO: Prve fotografije iz Nemačke - ovo smo čekali 24 godine!

Autor Milutin Vujičić

Reprezentacija Srbije došla je u Nemačku i smestila se u svoju bazu, u kojoj će biti u naredne dve nedelje. Od izveštača MONDA sa Evropskog prvenstva, Milutina Vujičića.

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Reprezentativci Srbije stigli su u svoj hotel u Augsburgu, gde ih je dočekala grupa od nekoliko desetina navijača. Evropsko prvenstvo je zvanično počelo za naš tim kada su ušli u svoje sobe u hotelu "Maksimilijans" sa pet zvezdica, u kojem će odsedati dok će im na raspolaganju biti tereni trening-centra "Rozenaustadion".

U tom hotelu već su odsedale reprezentacija Nemačke i tamošnji fudbalski velikani, Bajern, Borusija Dortmund i drugi timovi. Pogledajte kako je u svoju bazu u utorak uveče stigla reprezentacija Srbije.

Iz luksuznog nemačkog hotela, reprezentacija Srbije tokom vikenda će otići na utakmicu protiv Engleske u nedelju u Gelzenkirhenu, u okviru utakmice prvog kola Evropskog prvenstva. "Orlovi" će nakon toga u drugom kolu igrati protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Bajernovoj Alijanc areni, a grupnu fazu završiće 25. juna, utakmicom protiv Danske takođe u Minhenu, u domu najtrofejnijeg nemačkog kluba.

(MONDO - M.V)