Fudbal

HAOS NA EURO 2024 - TUČA NA STADIONU! Navijači probili ograde, reagovala i policija!

Autor Dušan Ninković

Neverovatne scene na Evropskom prvenstvu u nemačkoj, pred meč Turske i Gruzije.

Izvor: Twitter/@MaxMerrill_

Stigli smo do kraja prvog kola grupne faze na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a za utorak uveče zakazani su samo mečevi u grupi F. Prvo bi trebalo da na teren istrče reprezentativci Turske i Gruzije, ali je pitanje da li će se to desiti jer stadion Borusije iz Dortmunda prokišnjava, pa se razmišlja čak i o odlaganju utakmice!

Dok jedna tako krupna odluka ne bude doneta, navijači su napravili haos na tribinama! Kako prenosi novinar Maks Meril sa lica mesta, navijači Gruzije probili su ograde koje su postavljenje zbog bezbednosti. Ubrzo su stigli nadomak navijača Turske, a onda su počeli incidenti - prvi koje ove godine imamo unutar nekog od fudbalskog stadiona na kojem se igra Evropsko prvenstvo. Pogledajte snimke sa lica mesta:

U međuvremenu su se obe navijačke grupe udaljile sa mesta na kojem se desio incident, a policija je smirila situaciju. Organi reda sada drže pod kontrolom dešavanja na stadionu, a ponovo su postavljene ograde koje treba da spreče sukobe navijača iz dve suprotstavljene reprezentacije.

Podsećamo, meč Turske i Gruzije trebalo bi da počne u 18:00, ali ostaje da se vidi da li će to biti slučaj ili ćemo ga gledati u nekom drugom terminu.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: