Fudbal

PIKSI SE IZDVOJIO SA TADIĆEM, A ONDA MU POVERIO ZADATAK! Dohvatio Petrovića i predao ga kapitenu - CEPAJ!

Autor Mladen Šolak

Pogledajte snimak sa treninga reprezentacije Srbije

Izvor: FSS

Sjajna je atmosfera na treningu Srbije tokom pripreme za utakmicu protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu u četvrtak (15 časova). U bazi reprezentacije u Augzburgu, "orlovi" su u utorak saznali lepu vest, da je golman Đorđe Petrović postao otac i to je bila glavna tema među igračima pre nego što su počeli da rade.

Nakon što su napravili špalir za golmana, kroz koji je protrčao uz "udarce" saigrača, selektor Dragan Stojković ga je uhvatio i predao ga kapitenu Dušanu Tadiću, da ga sa ostalim "orlovima" iscepa, kako običaj i nalaže. Petrović je taj tretman podneo uz osmeh i uz zahvalnost selektoru Stojkoviću što mu je omogućio da u četvrtak posle utakmice bude sa porodicom, iako je Evropsko prvenstvo u jeku.

"Drago mi je što sam ovde sa vama i voleo bih da sam više kući sa njima, ali Mister mi je dozvolio sutra posle utakmice da budem sa njima. Hvala vam, čast je i zadovoljstvo i privilegija biti ovde. Hajmo!", rekao je golman Čelsija koji je prvi put sa reprezentacijom Srbije na velikom takmičenju.

Pogledajte snimak sa treninga.

(MONDO - M.Š)