Fudbal

DANAS NA EURO 2024: Igra Srbija, a posle toga moramo nešto na šta nismo navikli!

Autor Nikola Lalović

Nastavlja se Euro 2024, a od 15 časova cela država će biti prikovana uz TV ekrane. Ipak, nije meč "orlova" sa Slovenijom jedini bitan za nas!

Izvor: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Došao je dan kada Srbija igra na Evropskom prvenstvu, ali nije samo meč Srbije na programu. Tri duela će se igrati, ali nama je svakako najbitnii meč od 15 časova na "Alijanc areni". Igraće Srbija sa Slovenijom, na možda i ključnoj utakmici za "orlove" na Euru.

Ipak i meč nakon toga u kome će se od 18 časova sastati Danska i Engleska je jako bitan za "orlove" i Srbiju, a za kraj dana imaćemo pravi fudbalski klasik. Igraće Španija i Italija tako da je ovo do sada verovatno najuzbudljivji dan Eura

"ORLOVI", SAD JE BITNO!

Izvor: MN Press

Ne treba nešto puno najavljivati meč Srbije i Slovenije, svi već znaju sve o tome, samo čekamo da počne. I ko god da počne, ko god da bude na klupi, ko god da da gol, kao što je rekao Aleksandar Mitrović nije bitno. Bitno je da Srbija pobedi i da konačno dočekamo naš tim u drugoj fazi nekog velikog takmičenja. Još je nekoliko sati ostalo do meča, a već pola Srbija svako malo gleda na sat. Hajde "orlovi", raširite krila sad kad je najbitnije!

SRBI NAVIJAJU ZA ENGLEZE!

Izvor: GEORGI LICOVSKI/EPA

Ako sve bude kako treba i dočekamo 18 časova sa tri boda Srbije, ovde će se desiti nešto što se ne dešava baš često. Srbi će navijati za Engleze! Odgovara nam da Engleska bude prva u grupi i da svakoga pobedi sa što većom razlikom, tako da Dancima ne želimo dobar meč.

DERBI ZA KRAJ!

Izvor: ABEDIN TAHERKENAREH/EPA

E kada svi stresovi oko Srbije i naše grupe budu gotovi, vreme će biti za jednu poslasticu! Igraju Španija i Italija u možda i najatraktivnijem meču do sada na Evropskom prvenstvu. Španci su pregazili Hrvate, a Italijani preokrenuli protiv Albanije u prvim mečevima i to donosi obema ekipama mir. Nadamo se da će to doneti i dobar fudbal.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: