"IZVREĐAO SAM SERGEJA, TRČI KAO BABA" Rade Bogdanović oštar u studiju RTS-a: Ono je sramota!

Stručni konsultant Radio-televizije Srbije oštro kritikovao reprezentativca Srbije koji je umalo bio tragičar.

MN Press/RTS/Screenshot

Reprezentacija Srbije izbegla je poraz u poslednjem trenutku utakmice protiv Slovenije, golom Luke Jovića. Centarfor naše reprezentacije u završnim sekundama je dao gol za konačan remi i za očuvanje šansi Srbije da će ostati na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Posle utakmice, u studiju Radio-televizije Srbije, stručni konsultant Rade Bogdanović oštro je kritikovao vezistu Srbije Sergeja Milinković Savića, koji je kod gola Slovenije "ispustio" igrača koji ga je čuvao i nije ga sprečio da postigne gol.

"Ja sam ovde izvređao Sergeja Milinković-Savića, nisu to čuli gledaoci. On je ušao u igru i trči za onim desnim bekom kao baba. Ne možemo pričati o dobrim izmenama Srbije", rekao je Bogdanović. "Pričali smo 'Jao, neće igrati Sergej...', pa je l' ste videli kako zatvara desnu stranu? Pa, ono je sramota na ovom nivou!"

RONALD WITTEK/EPA 

Reprezentacija Srbije je golom i remijem ostala u životu i ima šansu da u trećem kolu pobedom protiv Danske u utorak uđe u nokaut fazu Evropskog prvenstva. Pogledajte gol kojim je Luka Jović sačuvao Srbiju na Evropskom prvenstvu:

(MONDO - M.Š)