DVOJICA ZABORAVLJENIH IGRAČA ZVEZDE IMAJU NOVE KLUBOVE: Jedan u jugoslovenskom velikanu, drugi kući!

Dva bivša fudbalera Crvene zvezde pronašla su nove angažmane.

MN Press

Dva bivša fudbalera Crvene zvezde imaju nove angažmane na prilično neočekivanim mestima! Bivši krilni fudbaler crveno-belih Milan Jevtović pojačao je mostarski Velež i potpisao je ugovor sa "rođenima" do 2026. godine. 

Ovaj 31-godišnji Čačanin je karijeru počeo u Borcu, da bi potom prešao u LASK iz Austrije. Igrao je u Skandinadivji za Bodo/Glimt i Rozenborg pre nego što je 2018. došao u Crvenu zvezdu. Sa crveno-belima je osvojio titulu, a onda je otišao na pozajmicu u kiparski Apoel. Nakon toga je igrao za Orhus i Od a potom za Hanoj u Vijetnamu prošle sezone.

Drugi bivši fudbaler crveno-belih koji je našao novi angažman je Dragoljub Srnić. Neumorni vezista se posle 16 godina vratio kući i potpisao je za Mačvu! Kao tinejdžer je zajedno sa bratom Slavoljubom otišao u Crvenu zvezdu, ali za razliku od njega nije dobio nikada pravu šansu na "Marakani". Natpao je za Čukarički, Voždovac, Radnički Kragujevac, ali i za grčki Jonikos i Vroclav i Lođ u Poljskoj. Sada je ponovo u svojoj Mačvi što bi moglo da znači i skori kraj karijere.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Navijači Švajcarske u Dizeldorfu  Kurir