UBEDLJIV PORAZ PARTIZANA, I BAMBI TOŠIĆ MU ZATRESAO MREŽU: Marko Nikolić pokazao crno-belima šta moraju bolje!

Partizan je na važnoj proveri imao šansu da da uvidi na čemu mora još mnogo da radi.

TV Arena sport/Screenshot

CSKA iz Moskve savladao je Partizan 3:0 u utakmici "Bratskog kupa" u glavnom gradu Rusije. Tim Marka Nikolića nadigrao je ekipu Aleksandra Stanojevića i u njenoj dosad najtežoj proveri za start nove sezone (20. jula) ukazao svom bivšem klubu šta mora bolje pred kvalifikacije za Ligu šampiona protiv Dinamo Kijeva.

Strelci za "Armejce" bili su Tamerlan Musaev (22) u 3. minutu, Brazilac Kelven (23) u 51, a konačnih i ubedljivih 3:0 za ruski tim postavio je Zoran Bambi Tošić, bivši as Partizana, u 89. minutu. Našao se na pravom mestu na desnoj strani, na tačno dodavanje je reagovao iskusno i zatreaso mrežu Beograđana. Pogledajte taj gol:

Bambi Tošić  YouTube/TV Arena sport

Uz neubedljiv nastup i poraz, briga za trenera Aleksandra Stanojevića je povreda beka Partizana Marka Živkovića i način na koji je pao nije ulivao nadu da je u pitanju manji problem. Živković se srušio na teren u situaciji u kojoj je bio sam i ostaje da se vidi priroda i težina povrede koja će zakomplikovati Stanojeviću poslednje dve nedelje do starta sezone.

Crno-beli su na turniru u Moskvi odigrali uzbudljiv meč i pobedio protiv Dinamo Moskve, a očekuje ih još jedna utakmica, protiv Lokomotive, 10. jula. Biće to generalna proba crno-belih za start sezone 20. jula i utakmicu protiv Napretka u Kruševcu. Tri dana posle nje, Stanojevićev tim gostovaće Dinamo Kijevu na startu dvomeča u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

(MONDO - M.Š)