S PIKSIJEM NIJE MOGAO, MURINJU POKAZAO DA JE MAJSTOR! Tadić odmah dao gol za Žozea - eh da je ovako i na EURU

Srpski fudbaler odmah pogodio u dresu Fenerbahčea.

Twitter/bbosports/1907F_B1907_

Srpski internacionalac Dušan Tadić zablistao je u prvoj utakmici za Fenerbahče pod vođstvom Žozea Murinja. On je u pripremnoj utakmici protiv Strazbura (4:0) postigao drugi gol svog tima, udarcem sa distance u 33. minutu. Posle driblinga je izgradio sebi poziciju van kaznenog prostora, poslao loptu ka golu i ona nije zakačila nikoga do ulaska u mrežu. Saigrači su mu čestitali, a Žoze Murinjo je video da će mnogo dobiti od svoje "desetke" ove sezone. Pogledajte taj gol:

Dušan Tadić imao je kratak odmor do ove nedelje, kada se priključio Feneru i novom šefu stručnog štaba. On je u junu nastupio na Evropskom prvenstvu, na kojem nije uspevao da ovako pogađa, a posle turnira je postalo izvesno da je završio svoju karijeru u reprezentaciji Srbije.

Tadić se i tokom turnira javno suprotstavio odluci selektora Stojkovića da ga u utakmici protiv Engleske stavi među rezerve, a isto je uradio i nakon remija protiv Danske i eliminacije "orlova". Zbog toga se nameće logičan zaključak, dodatno pojačan zvaničnim ostankom selektora Dragana Stojkovića, da je Tadić posle 16 godina završio karijeru u dresu reprezentacije Srbije.

Ono što jeste sigurno je da će od ovog leta od na terenu dirigovati igrom ekipe Žozea Murinja, pred kojom su za tačno 10 dana kvalifikacije za Ligu šampiona i početak dvomeča protiv Lugana.

BONUS VIDEO: Tadićeva izjava posle Danske

This browser does not support the video element.

Dušan Tadić izjava 2  MONDO/Milutin Vujičić