Napeto na Marakani, svađa Saše Stamenkovića i klupe Zvezde: Bivši golman crveno-belih u klinču sa domaćima

Tenzija posle utakmice Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana na terenu stadiona "Rajko Mitić"

MN Press

Bivši golman FK Crvena zvezda Saša Stamenković (39) bio je posle remija svoje Mladosti iz Lučana na "Marakani" u klinču sa klupom crveno-belih. Prema fotografijama sa stadiona, on je bio u raspravi sa sekretarom stručnog štaba Zvezde Goranom Negićem i članom stručnog štaba i pomoćnim trenerom, Vujadinom Savićem. Pogledajte fotografije tog sukoba:

Stamenković je branio za Zvezdu od 2008. do 2011. godine i bio je važan član tima sa "Marakane" u tom periodu. Bio je poznat po tome da je uvek javno izražavao da navija za Zvezdu, a jednom prilikom bio je i kažnjen u vreme trenerskog mandata Roberta Prosinečkog na klupi crveno-belih. On je očitao lekciju Stamenkoviću jer je jednom prilikom proveo utakmicu na severnoj tribini, navijajući sa Delijama.

Stamenković je branio u inostranstvu 12 godina, nastupajući posle Zvezde za Nefči u Azerbejdžanu, grčku Kerkiru, kazahstanski Okžetpes, Sabah iz Azerbejdžana i Aktobe iz Kazahstana. U Mladost iz Lučana vratio se 2023. godine i prošle sezone bio jedan od najboljih golmana lige, u 39. godini.

Njegov tim je u subotu na stadionu "Rajko Mitić" izborio bod u dramatičnoj završnici, u kojoj je ispustio dva gola prednosti, ali ipak izdržao nalete favorita. Pogledajte najzanimljivije detalje tog meča:

Zvezda Mladost Lučani  YouTube/TV Arena sport