Srbin dao gol poznatom Albancu preko celog terena! Za njegov klub još niste čuli i hit je evro-kvalifikacija

Sećate se Ognjena Čančarevića? Tomas Strakoša ga nikad neće zaboraviti!

Twitter/SerbFootyScout

Srpski golman Ognjen Čančarević dao je spektakularan gol preko celog terena u pobedi svog kluba Noa iz Jermenije protiv velikog favorita, AEK-a iz Atine (3:1) U meču 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, Užičanin sa jermenskim pasošem savladao je Albanca golmana AEK-a Tomasa Strakošu udarcem koji je uputio iz blizine svog gola. Pogledajte:

Malo je neprijatnijih stvari za golmana od one koju je ovog utorka doživeo poznati Albanac, dugogodišnji čuvar mreže Lacija i doskorašnji golman Brentforda. On je ovog leta došao u AEK i sa saigračima je ispustio prednost 1:0 u Jermeniji, doživevši poraz koji će Atinjani sledeće nedelje pokušati da nadoknade i "okrenu" na svom terenu. Za AEK je igrao i srpski internacionalac Mijat Gaćinović, a za Nou Aleksandar Miljković.

Ognjen Čančarević, đak Slobode iz Užica i dugogodišnji golman Radničkog iz Kragujevca branio je čak šest godina za Alaškert u Jermeniji, odigrao 11 utakmica za reprezentaciju te zemlje, a ove godine je prešao u Nou, klub koji je formiran 2017. Ovog leta njegov klub sjajno gura u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, jer je u prvom kolu izbacio Škendiju iz Severne Makedonije ukupnim rezultatom 4:1, a onda je preslišao maltešku Slijemu Vonderers 7:0 u dva meča.

This browser does not support the video element.

Reakcija Ivane Španović na ispadanje sa Olimpijskih igara  RTS/Screen Recorder