Kosta gurnut u vatru u Londonu, pred 60.000 ljudi! Srbin zaigrao u Premijer ligi i nikad neće zaboraviti

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde odigrao prvi meč u Premijer ligi!

TV Arena sport/Screenshot

Srpski fudbaler Kosta Nedeljković debitovao je za Aston vilu već u prvom kolu nove sezone Premijer lige! Doskorašnji bek Crvene zvezde zaigrao je za tim iz Birmingema u Londonu, na Olimpijskom stadionu, u završnici meča protiv Vest Hema u kojem je Vila pobedila 2:1.

 Čim se povredio standardni desni bek engleskog velikana, poljski fudbaler Meti Keš, postalo je jasno da će Španac Unai Emeri možđa i neplanirano gurnuti u vatru povremenog reprezentativca Srbije. I tako je i bilo. Pogledajte kako je debitovao Kosta Nedeljković: 

Kosta Nedeljković zaigrao je od 82. minuta i igra se odvijala tako da je u nekoliko situacija imao kontakt sa loptom i bio u prvom planu. U završnici meča imao je i veoma dobru intervenciju u situaciji u kojoj je Vest Hem pokušao da izjednači u 90. minutu.

S obzirom na to da je sudija Toni Harington produžio utakmicu za sedam minuta, Kosta je imao dovoljno vremena da dobro oseti kako je zaigrati u Premijer ligii koji je intenzitet u takmičarskoj utakmici. S obzirom na to da ga je Emeri testirao i na prijateljskim mečevima, ne bi trebalo sumnjati da će mu pružiti šansu i u narednim utakmicama.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kosta Nedeljković posle utakmice u Lajpcigu  Kurir