Srbi strepeli zbog njega, on ih peckao u dresu omiljenog tima: Hajde, valjda ste bolji od Hrvata! (Video)

Na koncertu Eda Širana videli smo i dres Ipsviča, ali i malo "peckanja" domaće publike.

YouTube/Arena sport

Dosta se zabrinula domaća publika kada su u 13:30 kamere snimile Eda Širana kako sa osmehom na licu gleda meč svog Ipsviča i Liverpula! On je za 18 časova u Beogradu imao zakazan koncert, a bilo je pitanje kako će stići na njega. Na poluvremenu je pri rezultatu 0:0 otišao i rekao novinarima da mora na koncert u Srbiju, a kako je napustio tribine tako je Mohamed Salah golom i asistencijom doneo pobedu Liverpulu. 

Pojavio se Širan pred Beograđanima nešto posle 20 časova, pozdravio je publiku na srpskom uz reči "Dobro veče", i izašao je na binu sa majicom na kojoj je pisalo "Beograd". Ipak, onda je u jednom trenutku napustio binu i vratio se u istoj garderobi na kojoj je viđen na "Portman Roudu", u dresu Ipsviča!

"Pokažite da možete biti glasniji od Zagrepčana", poručio je pevač sa bine i pokazao da dobro poznaje lokalna rivalstva, a kada je čuo krik iz publike priznao je: "Sada ste glasniji!" Pogledajte kako je izgledao njegov nastup u Beogradu: 

This browser does not support the video element.

Ed Širan oduševio publiku na Ušću  Kurir

Ed Širan inače celog života navija za Ipsvič, nedavno je kupio veliki paket akcija u klubu, a od sezone 2020/21 je sponzor ekipe. Ove sezone u Premijer ligi Ipsvič na grudima nosi ime njegove turneje u okviru koje je stigao i u Beograd. Pogledajte kako je izgledao sa dresom na utakmici protiv Liverpula:

(MONDO, N.L.)