"Pitaj me slobodno, pitaj me šta ti ovo govori!" Nenad Lalatović prekinuo novinarku usred intervjua

Nenad Lalatović posle velike pobede svoje Mladosti prekinuo novinarku dok je davao intervju.

TV Arena sport/Screenshot

Mladost iz Lučana pobedila je TSC na gostovanju 2:1 posle preokreta, a pod vođstvom Nenada Lalatovića. Temperamentni trener ostvario je sva tri trijumfa od dolaska u klub sredinom avgusta (Novi Pazar, Čukarički i TSC) i u razgovoru sa reporterkom TV Arena sport posle utakmice jedno je posebno želeo da naglasi.

Nakon što mu je postavila pitanje o utakmici, on joj je uzvratio.

  • "Da li tebi ovo nešto govori? Pitaj me slobodno. Pitaj me, šta!"
  • "Šta vam to govori?", pitala ga je reporterka.
  • "Nešto mi govori da ću opet biti najbolji u Srbiji", nasmejao se Lalatović.
  • "Malo se šalim, mnogo sam srećan naravno, puno sam srećan. Ovo mi je prva pobeda protiv TSC-a, izgarali smo, vratili se posle vođstva, imali crveni, dva penala su dosuđena, postigli smo dva pobedonosna gola i nemam šta da kažem osim da čestitam i svojim igračima i treneru TSC-a Joci Damnjanoviću, vidi se da je živnula ekipa od kada je došao", kazao je on.

Penali, preokret, crveni...

Elmedin Hajrovic/ATAImages 

Lalatovićev tim pobedio je preokretom, golovima Aleksandra Pejovića i Jovana Ćirića, nakon što je od 55. minuta imao igrača manje. Golman Lučanaca Saša Stamenković odbranio je u 56. minutu udarac napadača TSC-a Marka Lazetića iz penala.

Takvim raspletom, Lučanci su dočekali kraj meča na trećoj poziciji tabele Superlige, sa 13 osvojenih bodova u sedam mečeva.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Lalatović Peva  Instagram/fkboracbanjaluka