"Partizanu slede dobri dani": Stanojevićev asistent najavio šta čeka crno-bele

Crno-beli odigrali nerešeno protiv Vojvodine, a javnosti se posle meča obratio Branko Vukašinović, asistent Aleksandra Stanojevića

Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Partizan nije pobedio u derbiju Superlige protiv Vojvodine (0:0) u Humskoj, u odsustvu trenera Aleksandra Stanojevića, suspendovanog zbog crvenog kartona u prošlom meču. Umesto njega, ekipu je vodio Branko Vukašinović, njegov prvi asistent. Posle utakmice bio je upitan za ono što je očigledno - da se Partizan muči u napadu.

Crno-beli četvrti put u poslednjih pet mečeva nisu postigli gol, peti put u nizu nisu pobedili, a Vukašinović je u izjavi za TV Arena sport pričao o neefikasnosti. "Nije dobra realizacija u svakom slučaju. Nije da ne stvaramo šanse, ali ako se malo bavite statistikom, videćete da smo danas u drugom delu imali pregršt šansi, mnogo ulazaka u 16 metara. Nismo dali gol, kao u Gentu, kao i na mnogo utakmica, ali da stvaramo šanse, stvaramo", kazao je Vukašinović za TV Arena sport.

Aleksandar Stanojević najavio je da u klubu okreću novi list od ponedeljka. "Može se reći od ponedeljka. Mi se skupljamo u četvrtak i krećemo u jedan agresivan rad, pun poverenja u okruženje koje ćemo imati. U svakom slučaju, slede nam dobri dani".

Da li će biti dolazaka? "Čekamo, ne mogu ništa da vam kažem u ovom trenutku. Kod nas prelazni rok traje 14-15 dana duže nego u većini zemalja. Čekamo ako nešto iskrsne povoljno. U svakom slučaju, nećemo uzeti tek da bismo uzeli", dodao je Vukašinović.

Posle dvonedeljne pauze zbog utakmica reprezentacija Partizan će gostovati OFK Beogradu 14. septembra, pa će 21. septembra u Humskoj dočekati Crvenu zvezdu, u prvom "večitom derbiju" u sezoni.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Partizan, grobari  Kurir