Još ima karata za Benfiku, ali požurite: Zvezdan Terzić se oglasio pred meč, ima posebnu pozivnicu!

Zvezdan Terzić je otkrio da još ima karata za meč Crvene zvezde i Benfike, ali da vlada ogromno interesovanje za ovu utakmicu.

MN Press

Crvena zvezda u četvrtak od 18:45 startuje u Ligi šampiona. U sudaru dva bivša šampiona Evrope prvak Srbije će dočekati Benfiku, a za sada još uvek može da se nađe mesto na tom meču. Kako je istakao generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić još sedam do osam hiljada karata je u prodaji. 

"Karata za utakmicu sa Benfikom još uvek ima, između sedam i osam hiljada. Pored paketa, pustili smo u prodaju i pojedinačne karte. Pozivam sve naše navijače da požure, kupe karte i nađu svoje mesto, jer je ovo ipak ispisivanje istorije Crvene zvezde i pozivam ih da oni budu svedoci toga uživo", rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

On je pozvao i sve sportiste unutar Sportskog društva da pruže podršku fudbalerima. Inače fudbaleri su samo jedna od sekcija koja je ove sezone u evropskoj eliti i po tome je Crvena zvezda napravila istorijski uspeh. 

"Želeo sam da pozovem i sve sportiste unutar Sportskog društva da u četvrtak pruže podršku našim igračima protiv slavne Benfike i na taj način pokažu zajedništvo, koje treba da krasi crveno-belu porodicu. Iskoristio bih priliku da pozovem i sve naše navijače, ne samo iz Beograda, nego i čitave Srbije, našeg regiona, Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije da dođu i da pomognu Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici novog spektakularnog formata Lige šampiona", istakao je Terzić.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Zvezdan Terzić na početku priprema Crvene zvezde  MONDO/Milutin Vujičić