Slušaj vest

Samo nekoliko sati pošto je Gelor Kanga napravio problem Crvenoj zvezdi pred prvu utakmicu u Ligi šampiona ove sezone protiv Benfike (četvrtak, 18.45) pokajao se i "promenio ploču". Kanga je prvobitno obrisao sve fotografije u dresu Crvene zvezde sa svog Instagrama, takođe je "otpratio" i svoj klub na toj platformi, ali se vrlo brzo predomislio.

Najstariji fudbaler Crvene zvezde (34 godine) poneo se kao dete, verovatno zbog male minutaže ove sezone, a potom je shvatio šta je uradio i izvinio se, opet na sebi svojstven način. Kanga je sada obrisao i sve preostale fotografije na svom Instagramu (tad je ostavio samo u dresu Gabona), pa je podelio novu - u dresu Crvene zvezde. Na njoj je napisao samo dve reči koje govore da mu Zvezda znači sve: "Zvezda familija".

Interesantno je da je Crvena zvezda licencirala Gelora Kangu za Ligu šampiona, iako ga ove sezone Vladan Milojević nije previše koristio na utakmicama. Upisao je samo 84 minuta za Zvezdu - i to u prve tri prvenstvene utakmice: Jedinstvo Ub, Mladost i Tekstilac. Na mečevima sa Novim Pazarom i Čukaričkim bio je na klupi, kao i protiv Bode Glimta, dok ga protiv Radničkog 1924 i Napretka nije bilo ni u protokolu.

U dva mandata u Crvenoj zvezdi zabeležio je čak 226 utakmica i na njima je postigao 49 golova, dok je asistirao za još 64. Ugovor sa Zvezdom ističe mu na kraju tekuće sezone.

BONUS VIDEO:

Kurir  Gelor Kanga se svađa sa policijom kako bi prošao na Marakanu