Vlahović zamenjen posle samo 45 minuta u derbiju! Upozorenje za Srbina, Juventus neće da ga čeka

Dušan Vlahović završio je meč sa Napolijem već posle 45 minuta igre.

Cristiano Barni / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dušan Vlahović nije startovao novu sezonu onako kako je želeo. Ne uspeva da pronađe konstantnost ni kod novog trenera Tijaga Mote, a da neće imati mnogo strpljenja za njega videlo se i po potezu u derbiju kola. Na meču protiv Napolija Mota je zamenio srpskog napadača već posle prvih 45 minuta igre.

Na poluvremenu nije bilo golova, a onda je posle pauze između dva dela na teren ušao Timoti Vea. Vlahovića nije bilo na terenu, tako da je šef struke odlučio da napravi promenu već posle prvog poluvremena. Prema statističkim podacima imao je Dušan samo šest dodira sa loptom za to vreme, uz tri izgubljena vazdušna duela i tri izgubljene lopte.

Vlahović je u Seriji A odigrao pet mečeva, računajući i duel sa Napoltiancima i dao je dva gola. Oba protiv Verone. U Ligi šampiona je na meču protiv PSV-a upisao asistenciju. Očigledno je da se od njega više očekuje.

Italijanski mediji ga otvoreno kritikuju, a trener je stao u njegovu odbranu pred ovaj meč. "Najvažnije za njega je da prihvati stvari takve kakve jesu. Da prihvati kritike i nastavi dalje. Davao je golove i siguran sam će ih opet davati. Ako ne primimo gol, to su i njegove zasluge. Ako ne postignemo gol, nije samo njegova krivica. Potrebne su mu čiste lopte u poziciji za postizanje golova. Oseća se dobro, radi dobro, samo treba da nastavi tako i da shvati da su kritike deo našeg posla", rekao je Mota na pitanje o formi srpskog napadača

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Vrištanje zbog Vlahovića  MONDO/Milutin Vujičić