Ovako su huligani upali na Partizanov stadion: Isplivali snimci iz Humske, uništavali su sve!

Sigurnosne kamere zabeležili su incidente na stadionu Partizana pred večiti derbi.

Mondo

Fudbalski teren na stadionu Partizanauništen je u noći između subote i nedelje, dan pred najvažniju utakmicu srpskog fudbala. Zbog poteza huligana koji su provalili kapije na stadionu u Humskoj, zatim po terenu razbacali staklo od razbijenih flaša i travu zapalili nakon što su po njoj prosuli benzin, pod znakom pitanja je i odigravanje meča koji je zakazan za ponedeljak (19:00).

Partizan se oglasio saopštenjem, o incidentu je bilo reči i na konferenciji pred meč, a klub u ovim trenucima radi na sanaciji štete koja je napravljena pred meč Superlige Srbije koji Partizan treba da igra protiv Crvene zvezde, svog najvećeg rivala. U međuvremenu je MONDO došao do ekskluzivnih snimaka sa stadiona u Humskoj!

Snimci sigurnosnih kamera na stadionu pokazuju grupu huligana koje je klub označio kao "kriminalce koji se predstavljaju kao navijači", dok se pripremaju i izvršavaju delo koje šteti ugledu srpskog fudbala. Pogledajte kadrove sa Partizanovog stadiona u noći između subote i nedelje:

This browser does not support the video element.

Fk partizan  MONDO

Čelnici Partizana su u saopštenju napomenuli da je reč o grupi navijača koja već neko vreme protestuje protiv uprave, a navode i da organi imaju podatke o licima za koje se veruje da su počinioci ovog dela. Za sada se pretpostavlja da će tim koji je Partizan oformio uspeti da oporavi travnatu podlogu do derbija.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Partizan, grobari  Kurir