Cela Arena skandira "Igor Duljaj": Partizan nema trenera, slavni fudbaler ovacijama dočekan u Areni!

Nekadašnji igrač i trener Partizana Igor Duljaj lepo dočekan na ABA ligi.

MN Press

Košarkaši Partizana dočekali su Borac iz Čačka u Beogradskoj areni u prvom kolu ABA lige, a meč tima Željka Obradovića gleda i legendarni fudbaler Igor Duljaj. Nekadašnji zadnji vezni, a godinama kasnije i trener kluba iz Humske, prisutan je kako bi podržao potpuno novi tim Partizana, a navijači su mu pokazali šta misle o njegovom radu na klupi voljenog kluba.

Početkom druge četvrtine čitava hala skandirala je "Igor Duljaj", a zatim iskoristila priliku da uputi uvrede Milošu Vazuri, generalnom direktoru fudbalskog kluba. Za razliku od njega, Igor Duljaj je dobio prvo ovacije kada je ušao u Beogradsku arenu, a zatim i skandiranje tokom utakmice prvog kola regionalnog takmičenja.

Podsećamo, Duljaj je sedam godina igrao za mlađe kategorije Partizana, sedam godina bio prvotimac, a nakon završetka igračke i početka trenerske karijere u Ukrajini vratio se u voljeni klub. Prvo je radio kao pomoćni trener u prvom timu, zatim samostalno vodio Teleoptik, a na kraju bio i šef stručnog štaba crno-belih.

Duljaj je na klupi Partizana bio između februara 2023. godine kada je klub napustio Gordan Petrić i samog kraja prethodne sezone, ikada je dobio otkaz. U finišu prvenstva nasledio ga je Albert Nađ, ali je on nakon samo nekoliko utakmica dobio drugačiju ulogu u klubu jer je Aleksandar Stanojević tokom leta započeo treći trenerski mandat. Nakon poraza u derbiju od Zvezde (4:0) Stanojević je podneo ostavku, pa crno-beli traže novog šefa.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Grobari teraju Aleksandra Stanojevića  MONDO