Čuveni golman mrtav pijan u pola 2 ujutru pravio skandale: Rezao komšiji krov motornom testerom, sad uhvaćen!

Jens Leman bi zaista mogao da povede računa o ponašanju.

EPA-EFE/ANDREAS SCHAAD

U Minhenu se održava Oktoberfest, a tamo je u neprilike upao Jens Leman! Nekadašnji legendarni golman reprezentacije Nemačke se malo previše opustio, pa će morati da plati ozbiljnu kaznu. Uhvaćen je kako vozi u pijanom stanju u pola dva ujutru u Minhenu, a policija je kod njega primetila "jasan miris alkohola i nesiguran hod". 

Tužiteljka Julijana Groc mu to nije oprostila, pogotovo što se u izveštaju policije navodi da je Leman bio toliko pijan da alkotest nije uspeo ni da odradi. Prvo što je urađeno je da je priveden i da mu je oduzeta vozačka dozvola, a neće se dobro provesti bivši golman Šalkea, Borusije Dortmund i Arsenala na suđenju.

Nije mu ovo prvi put da krši zakon u saobraćaju. Do sada je bio osuđen za korišćenje mobilnog telefona tokom vožnje i zbog zlostavljanja i vređanja drugih lica u saobraćaju. Njegov ostatak dosijea je još koloritniji, pa je recimo prošle godine hteo da vidi jezero Stamberg sa terase svoje zgrade. Kako bi to uradio rešio je da komšiji pored tog jezera južno od Minhena motornom testerom prereže krov garaže, pa je morao kasnije da plaća odštetu od 420.000 evra.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Gol Arsenala za pobedu  Arena Sport