Zvezda završila još jedan veliki posao: Veljko Milosavljević do 2027!

Crvena zvezda i mladi defanzivac potpisali nastavak saradnje.

MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda završio je još jedan veliki posao - ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije produžio je talentovani defanzivac Veljko Milosavljević (17), a po novom dogovoru dve strane on će crveno-beli dres nositi do 2027. godini. Isti slučaj je i sa Andrijom Maksimovićem, "Zvezdinim Mesijem", koji je dva dana ranije potpisao sličan produžetak saradnje!

Milosavljević je produžio ugovor na tri godine, što je maksimalno trajanje za maloletne fudbalere, pa je i to pokazatelj koliko Crvena zvezda veruje u jednog od najtalentovanijih defanzivaca iz svoje škole. Prethodne sezone je izraelski trener Barak Bahar već dao šansu Veljku da debituje za seniorski tim, a na dva meča Kupa Srbije upisao je oko dvadesetak minuta u seniorskom sastavu. Nastavio je da trenira sa prvotimcima, a ove takmičarske godine utakmice igra za Grafičar u Prvoj ligi Srbije.

Naravno, Milosavljević je prezadovoljan nakon potpisivanja ugovora. "Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Debitovao sam prošle sezone, potom odigrao još jednu utakmicu, a želja mi je da i ove takmičarske godine ubeležim minute. Prilagođavam se seniorskom fudbalu i dosta mi znače utakmice koje igram za Grafičar. Mnogo je velika razlika u odnosu na omladinski fudbal, ali za sada sve ide kako treba. Znače mi naravno i utakmice Lige šampiona za mlade. Već u utorak igramo protiv Intera i potrudićemo se da ostvarimo pozitivan rezultat", istakao je mladi defanzivac.

O novom ugovoru za talentovanog štopera govorio je i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela. "Milosavljević je talentovan igrač, pripada generaciji 2007 od koje mnogo očekujemo i iz koje se nadamo da će u prvi tim biti promovisano dosta fudbalera. Veljko je jedan od njih, jer je već duže vreme priključen prvom timu, a uz to je prošao i nekoliko puta pripreme sa seniorima, te ostavio odličan utisak i debitovao. Trenutno je na dvojnoj registraciji u Grafičaru, a pred njim je svetla budućnost i ugovor je došao kao nagrada za trud, rad i talenat. Ugovor treba da mu bude podsticaj da radi još više i bolje", rekao je bivši fudbaler Zvezde.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Koreografija Delija na derbiju  MONDO