Strašne vesti, preminuo poznati italijanski fudbaler (43): Telo pronađeno u hotelskoj sobi sa ranom na glavi!

Preminuo je nekada dugogodišnji vezista Kaljarija Andrea Kapone.

PACO SERINELLI / AFP / Profimedia

Tragične vesti dolaze iz Italije, gde je preminuo Andrea Kapone. Sa 43 godine je umro nekadašnji vezista Kaljarija, a upravo je klub sa Sardinije potvrdio tragične vesti. Andrea Kapone je u Kaljari stigao sa osam godina, a nakon dugog staža u omladinskom timu prešao je u seniorsku selekciju zajedno sa Davidom Suazom.  Debitovao je sa 19 godina u prvom kolu Serije B u meču sa Krotoneom, a igrao je za matični klub do 2006. godine. Slat je na pozajmice u Soru i Trevizo. Prešao je 2007. godine u Vićencu, igrao je za GRoseto, a poslednju sezonu odigrao je u Salernitani 2010. godine. 

Njegovo telo pronađeno je upravo u Kaljariju, a policija i dalje istražuje detalje vezane za smrt nekadašnjeg veziste. Kapone je proveo noć u hotelu, a osoblje ga je ujutru našlo. Na glavi je imao veliku ranu koja bi mogla da bude od pada. Pozvana je hitna pomoć, ali već je bio mrtav.

"Spona sa njegovom zemljom ostaće nemoguća da se izbriše za dečaka koji je bio poznat po profesionalizmu, strasti i posvećenosti. Ti kvaliteti će ostati u srcima onih koji su imali dovoljno srćee da ga sretnu na terenu i van njega. Kaljari i porodica sada jako pate. Počivaj u miru Andrea", stoji u saopštenju Kaljarija.

(MONDO, N.L.)