Slušaj vest

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić spasao je svoju Atalantu u 90. minutu na gostovanju Bolonji, pošto je na efektan način postigao gol za 1:1. Na prvenac u dresu crno-plavih nije dugo morao da čeka, pošto je već u svojoj šestoj utakmici za Atalantu pokazao da će biti veliko pojačanje.

I ovoga puta ga je trener Đanpjero Gasperini ostavio na klupi, pa ga uveo onda pred istek prvog poluvremena zbog povrede Brešaninija, a Samardžić mu se na poverenju zahvalio na samom početku nadoknade vremena. Tražio je da odlučuje, kombinovao je sa Zaniolom, zadržao je loptu kod sebe, a onda se namestio na levu nogu i majstorski pogodio dalji ugao Skorupskog. Pogledajte kako je Lazar Samardžić upisao prvenac u dresu Atalante:


Prethodno je Bolonja vodila od 46. minuta golom Kastra, nakon čega je Lukumi dobio direktan crveni karton, ali je skoro čitavo poluvreme bilo potrebno Atalanti da izjednači rezultat. Menjao je Gasperini, ima dosta novih igrača i napad se još muči, a čini se da bi ubuduće mogao više da veruje Samardžiću koji je s razlogom stigao ovog leta.

Atalanta je inače pobedila Inter, Milan, Romu, pa i Juventus za njegov potpis, a dogovorena je pozajmica iz Udinezea - koja se na kraju pretvara u transfer. Atalanta ima obavezu da uplati 22 miliona evra fiksno, odnosno još tri kroz bonuse.

Podsetimo, danas je u Italiji dva gola postigao i Dušan Vlahović u pobedi svog Juventusa nad Đenovom (3:0), dok je nesuđeni srpski reprezentativac Aleksandar Pavlović pogodio u derbiju nemačkog prvenstva između Bajerna i Bajera (1:1). Koji gol vam je najlepši?

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Piksi opet sa Lazarom Samardžićem