Trener Intera otvorio karte pred Crvenu zvezdu: Inzagi ima 2 dileme i otkrio je koje su

Trener Intera oglasio se uoči utakmice protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona u Italiji

EPA-EFE/Kiko Huesca

Trener Intera Simone Inzagi oglasio se pred utakmicu protiv Crvene zvezde u utorak, na stadionu "Đuzepe Meaca" od 21 čas. Dan pred 2. kolo Lige šampiona, trofejni trener naglasio je da njegov tim mora da bude potpuno usredsređen protiv šampiona Srbije.

"(Vezista Intera, Pjotrj) Zjelinski će igrati sigurno i biće starter, dok imam dve dileme - Čalhanoglu ili Aslani i Mkitarjan ili Fratezi. Svi napadači su srepmni i još nisam odlučio ko će početi", kazao je on, uz potvrdu da će holandski defanzivac Denzel Dumfris biti u timu.

"Prolazili smo uvek grupu Lige šampiona sa lakoćom, ali ove sezone zbog novog formata ne možete da pravite kalkulaciju. Potrebno je da budemo fokusirani od prvih utakmica, to znači i sutra. Crvena zvezda ima za sobom devet prvenstvenih utakmica i baraž za Ligu šampiona, dobro je treniran tim i ima izvanredne elemente. Moraćemo da budemo spremni i za zamke".
Inter je u subotu uveče pobedio na gostovanju Udinezeu 3:2, nakon što je prethodno izgubio od Milana u derbiju i igrao nerešeno protiv Mančester sitija i Monce.

"Teško je pobediti, a još je teže pobeđivati u nizu. Prolazili smo kroz teškoće, ali nismo jedini. Bilo je šest različitih lidera tabele Serije A u uvodnih šest kola, što je sjajna ravnožtea. U subotu smo videli kako može da igra Inter, ali ne smemo da primamo golove.Da se nisu dogodile te dve šanse Udinezea, danas ne bismo pričali ni o čemu drugom".

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Marakana grmi pred meč Zvezda - Bode  Kurir