Zašto se Arnautović nije radovao zbog gola Zvezdi: Svi skaču oko njega, a njemu je najteže!

Marko Arnautović se nije radovao kada je postigao gol za Inter

TV Arena sport/Screenshot

Crvena zvezda je od 11. minuta gubila od Intera, ali je igrala vrlo dobro, čak i imala nekoliko šansi da izjednači, ali kako to obično biva - kažnjena je kada se to najmanje nadala. Rade Krunić je bio neoprezan u 58. minutu, ekspresno su je osvojili igrači Intera i kada je Taremi "gurnuo" za Arnautovića, već je bilo jasno da Glazer nema šanse.

"Ušao" je što je pre mogao u šut, ali je Marko Arnautović rutinski postigao pogodak protiv svog voljenog kluba, a potom je pokazao i veličinu odlukom da ne proslavi pogodak. Jasno je da je to učinio iz poštovanja prema Crvenoj zvezdi.

Pogledajte kako je Arnautović duplirao prednost Intera na "Meaci" pre nego što će izaći iz igre:


"Porodica je tu podeljena. Otac mi je Partizanovac, dok ja ceo život navijam za Zvezdu. Ima tu peckanja kad je derbi, ali kad god srpski kubovi nastupaju u Evropi, navijam za njih. Tako i za Partizan u Ligi Evrope i voleo bih da što dalje dogura. Trebalo bi da bude zdravo rivalstvo. Uoliko se upišem u strelce, normalno da se neću radovati, jer volim Srbiju. Uvek sam želeo da igram za Srbiju. Moj otac je razgovarao sa nekim ljudima kad sam imao 17 godina, ali iskrsli su neki problemi. Tada je selektor bio Antić, otac je pogurao tu priču, ali na kraju nismo uspeli i obukao sam dres Austrije", ispričao je Arnautović pre nekoliko godina za "Blic" pred meč za Austriju protiv Srbije, a kada je igrao protiv nje - krstio se.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Navijači Crvene zvezde u Milanu  MONDO