Haos u Premijer ligi, Srbin kao tenk uleteo u tuču: Prošao kroz svoje i rivale, svima izdelio packe! (Video)

Kakvu smo situaciju fvideli na kraju meča Notingem Foresta i Čelsija!

Arena sport

Čelsi i Notingem Forest odigrali su dramatičan meč na "Stamford Bridžu", a u 90. minutu videli smo pravi haos na terenu. Jurio je u tranziciji Notingem Forest loptu, trener Čelsija Enco Mareska stajao je tik pored terena ikada je fudbaler Foresta gurnuto Marka Kukurelju koji se vraćao u odbranu on je pokosio svog trenera i bacio ga na leđa! 

To je razbesnelo igrače Čelsija koji su kao meci doleteli to de situacije i bili su rešeni da odbrane svog trenera i razračunaju se sa rivalom koji je gurnuo Kukurelju. Videli smo ogromno komešanje na ivici tuče, a onda je iz pozadine do te situacije dotrčao Nikola Milenković i krenuo redom da razgrće! 

Videli smo snažnog štopera kako pomera prvo svoje igrače i trera ih nazad ka svom golu, a onda je krenuo da se probija i kroz fudbalere Čelsija i da ih šalje van gužve. Na kraju se situacija smirila, a videli smo u prenosu kako novi kapiten Srbije deli lekcije svojim igračima. Doduše to i ne čudi s obzirom da je Notingem Forest u tom momentu već bio sa igračem manje jer je Vord Praus izašao napolje zbog dva žuta u 78. minutu. Pogledajte ovu situaciju:

This browser does not support the video element.

Tuča Notingem Forest - Čelsi   Arena Sport 1

Na kraju je sudija pokazao žute kartoone Niku Vilijamsu i Matsu DSelsu sa jedne, kao i Marku Kukurelji i Leviju Kolvilu sa druge strane, a onda je produžio utakmicu 13 minuta. Ipak na kraju je ostalo 1:1, golove su postigli Kristijan Vud sa jedne i Noni Madueke sa druge strane. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Nikola Milenković: Ko je spremniji, Tadić ili Rajković?  MONDO/Milutin Vujičić