"Obavio sam razgovor sa Tadićem... Ovaj, Vlahovićem!": Hit lapsus selektora Piksija na konferenciji

Selektor Dragan Stojković Piksi spomenuo i nekadašnjeg kapitena Tadića dok je pričao o Vlahoviću.

MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se danas medijima povodom utakmica Lige nacija sa Švajcarskom (12. oktobar) i Španijom (15. oktobar) i otkrio je da je u međuvremenu bilo nekih promena na spisku. Objasnio je Piksi da neće moći da računa na Živkovića, da su neizvesni nastupi Vanje Milinković-Savića i Ivana Ilića, dok je takođe imao potrebu da kaže zašto na spisku uopšte nisu bili Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić.

Istakao je selektor da je sve urađeno u dogovoru sa njima, da ne postoji nikakav bojkot selektora, reprezentacije ili bilo čega drugog, a tom prilikom je napravio i jedan simpatičan gaf.

"Da objasnimo javnosti sve. Njihov nedolazak je ovoga puta zajednički dogovor. Razgovarali smo, pričao sam i sa Dušanom Tadićem... O bože, Dušanom Vlahovićem!", nasmejao se selektor Dragan Stojković dok se ispravljao jer mu je na pameti bio i bivši kapiten Srbije: "Pričao sam i sa Sergejem, ostaje ono što je bilo pre mesec dana. Ima privatne probleme. Jedino vreme kada može da se posveti tome je za vreme reprezentacije".

Podsetimo, selektor fudbalske reprezentacije Srbije je najavio da će se Veljko Ilić pojaviti na okupljanju Srbije umesto Vanje Milinković-Savića, ako golman Torina ne bude mogao da igra, dok dodatni igrači neće biti "dopisivani" na spisak. Prosto, ima dovoljno igrača na koje može da računa.

Pogledajte i ko je sve na spisku Srbije za predstojeće utakmice sa Švajcarskom i Španijom:

  • GOLMANI: Predrag RAJKOVIĆ (Al Itihad), Vanja MILINKOVIĆ SAVIĆ (Torino), Aleksandar JOVANOVIĆ (Partizan)
  • ODBRANA: Nikola MILENKOVIĆ (Notingem Forest), Strahinja PAVLOVIĆ (Milan), Strahinja ERAKOVIĆ (Zenit), Jan Karlo SIMIĆ (Anderleht), Kosta NEDELJKOVIĆ (Aston Vila)
  • SREDNJI RED: Saša LUKIĆ (Fulam), Marko GRUJIĆ (Porto), Nemanja MAKSIMOVIĆ (Panatinaikos), Saša ZDJELAR (CSKA), Lazar SAMARDŽIĆ (Atalanta), Nikola ČUMIĆ (Rubin), Dejan ZUKIĆ (Volfsberger), Aleksandar ĆIRKOVIĆ (TSC), Ivan ILIĆ (Torino), Andrija MAKSIMOVIĆ (Crvena zvezda)
  • NAPAD: Aleksandar MITROVIĆ (Al Hilal), Luka JOVIĆ (Milan), Dejan JOVELJIĆ (LA Galaksi), Mihailo IVANOVIĆ (Milvol), Veljko BIRMANČEVIĆ (Sparta)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Piksi po kiši trči u autobus  MONDO/Milutin Vujičić