Pogledajte fotografije haosa na stadionu u Užicu: Tuča navijača i policije, četvorica uhapšena

Pogledajte kako je izgledao veliki sukob na atletskoj stazi stadiona "Radomir Antić" u Užicu.

MN Press

Pre tri dana veliki skandal desio se na meču Borca 1926 iz Čačka i Voždovca - i to na stadionu "Radomir Antić" u Užicu. U prvom poluvremenu utakmice Prve lige Srbije videlo se kako su navijači utrčali na atletsku stazu i sukobili su se sa policijom, dok su pripadnici organa reda odmah reagovali i izbacili ih sa stadiona.

Uz njih, izbačene su i pojedine osobe koje su nosile "redarske markere", a susret je nastavljen tek kada je ispražnjen deo tribina na kojem su se nalazili izgrednici.

Pogledajte i fotografije sa ovog meča koje je objavila agencija MN Press:

Borac je inače objavio da je incident započeo tako što su pristalice Voždovca napale Čačane. Navodno, zasuli su ih kamenicama, pa je to isprovociralo Čačane da ulete na atletsku stazu, potom i da nateraju policiju da ekspresno reaguje. S druge strane stižu informacije da je sukob nastao kada su navijači Voždovca "oteli" zastavu Čačanima, pa je potom nastao opšti haos: "Na utakmici navijači Borca navijali su u sportskom duhu, kao i uvek. Mučki su napadnuti od desetak navijača Voždovca koji su ih zasuli kamenicama, a prošli pored policije i obezbeđenja. Srećom, niko nije teže povređen", naveli su na Instagramu.

Prekršajni sud u Užicu kaznio je četvoricu huligana zbog nasilja na ovoj utakmici. Na zatvor od po deset dana, novčane kazne od po 140.000 dinara i zabranu prisustva utakmicama FK Voždovac u trajanju od godinu dana, kažnjeni su J. R. (32) i N. L. (24) iz Beograda i V. M. (40) iz Podgorice. Na deset dana zatvora, sa 120.000 dinara i zabranom prisustvovanja utakmicama Voždovca od godinu dana, kažnjen je O. D. (18) iz Beograda.

This browser does not support the video element.

Tuča navijača u Užicu na Borac - Voždovac  Mozzart Bet PRva liga Srbije

"Navijači Voždovca su, tokom utakmice, prošli kroz ulaz na sportski teren i službeni ulaz, koji je namenjen kolima vatrogasaca, hitne pomoći i policije, otišli na severnu tribinu, na kojoj su bili navijači čačanskog tima i sa njima se potukli. Potom su se četvorica osuđenih navijača Voždovca sukobila i sa policijom, a u tom sukobu nije bilo povređenih", navodi se u tekstu čačanskog portala "Ozon press".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

tuča engleza i holanđana u dortmundu  X/Billy TheBee Grant