FSS potvrdio loše vesti za Piksija: Bez jednog od najboljih idemo u Španiju

Nažalost, Srbija bez pomoći Saše Lukića ide na gostovanje Španiji u Ligi nacija.

AC/© MN press, all rights reserved

Saša Lukić, jedan od najboljih srpskih fudbalera ove sezone, neće moći da pomogne "orlovima" na gostovanju u Kordobi protiv Španije (utorak, 20.45). Lukić je pao na rame u drugom poluvremenu utakmice sa Švajcarskom u Leskovcu, a slutnje selektora Dragana Stojkovića Piksija su nažalost brzo potvrđene.

FSS se dan posle pobede Srbije oglasio zvaničnim saopštenjem i potvrdio da Lukić neće putovati sa "orlovima" u Španiju i da se hitno vraća za London, da nastavi lečenje u svom Fulamu.

"Reprezentativac Srbije Saša Lukić je tokom utakmice sa Švajcarskom, prilikom pada, zadobio povredu desnog akromioklavikularnog zgloba, usled čega nije mogao da nastavi meč.Sprovedeni su detaljni lekarski pregledi i, nažalost, Lukić neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima u predstojećem susretu protiv Španije u Kordobi, već se vratiti u matični klub radi nastavka lečenja.Fudbalski savez Srbije sjajnom reprezentativcu naše zemlje želi uspešan oporavak i što brži povratak na teren", navodi se u zvaničnom saopštenju FSS.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zagrljaj Džake i Piksija  Kurir