Pominjao se mladi Jan Madar, pa je potom bilo priče i o tome da bi Kostas Slukas mogao da pojača Partizan i da postane prvi plej ekipe Željka Obradovića naredne sezone. 

Sada italijanski mediji pišu da se crno-beli bore sa Virtusom za potpis Breda Vonamejkera! "Gazeta delo sport" donosi vesti da je Amerikanac spreman da se vrati u Evropu i da su ova dva tima dala najozbiljnije ponude.

Iskusni 31-godišnji plej je dobro poznat Željku Obradoviću pošto je igrao za njega u Fenerbahčeu u sezoni 2017-18. Tada je osvojio prvenstvo i kup Turske, a osim toga je bio i MVP finala domaćeg šampionata. 

Sjajne igre kod Obradovića u Feneru su ga preporučile NBA klubovima pa je otišao u Boston. Tamo je bio dve sezone, da bi prošlu godinu proveo u Golden Stejtu i Šarlotu. Na 39 utakmica za Golden Stejt prosečno je beležio 4.7 poena i 2,5 asistencija, a u Hornetsima je bio dosta bolji pošto je prosečno postizao 6,9 poena iuz 3,4 asistencije. 

Vonamejker ima bogato evropsko iskustvo. Nije biran na draftu 2011. godine pa je preko Terama i Forlija stigao do razvojne lige. Tu je bio neko vreme, pa je potpisao za Limož, da bi se kasnije vratio u Italiju i zaigrao za Pistoju. 

U Bambergu je stekao punu afirmaciju, a sezona u Darušafaki ga je preporučila Feneru i Obradoviću. Sada bi ponovo mogli da sarađuju.