Nova pomeranja za jedan od najuzbudljivijih sportskih vikenda u Beogradu ove godine!

Košarkaški klubovi Partizan i Budućnost neće igrati treći meč polufinalne serije u ABA ligi po predviđenom planu. Zbog pomeranja od juče, pomeren je i ovaj susret, ali je dobra vest za navijače da se nije menjao datum.

Majstorica za finale ABA lige dobila je treći termin - crno-beli će Podgoričane dočekati u nedelju, 22. maja, sa početkom u 21:00!

Pomeranje od dva i po sati nastalo je zbog prebacivanja dva superligaška meča koji će se igrati na Topčiderskom brdu. Podsećamo, prvobitnim planom predviđeno je da Crvena zvezda ugosti Voždovac, a Partizan Radnički iz Niša u subotu uveče, ali to nije bilo moguće izvesti zbog F4 Evrolige koji će se u isto vreme igrati na Novom Beogradu.

Kako policija ne bi mogla da bude prisutna na toliko događaja u isto vreme, fudbalski mečevi koji će odlučiti o tituli šampiona Srbije prebačeni su na nedelju, a košarkaški meč u polufinalu ABA lige pomeren je za nešto kasnije tog dana.

Ovo pomeranje neće uticati na termin meča Crvene zvezde i Cedevita Olimpije. Crveno-beli će Slovence dočekati kako je i predviđeno, u ponedeljak od 19:00.