Partizan razmatra da vrati Danila Anđušića (31)! Prema saznanjima španskih medija, koji su u prethodnom periodu imali pouzdane informacije, iskusni šuter mogao bi treći put dođe među crno-bele, za koje je igrao u sezonama 2011/12 i 2015/16!

"Partizan razmatra dovođenje Danila Anđušića, za koga se očekuje da ode iz Monaka", objavljeno je. Anđušić je prethodne četiri sezone pružao zapažene partije u Francuskoj, noseći dres Burga i Monaka, sa kojim je imao odličnu godinu u Evroligi i pod vođstvom Saše Obradovića nastupao u majstorici za plasman na Fajnal-for protiv Olimpijakosa u Atini.


Anđušić je prošle sezone prosečno postizao po 7,78 poena u Evroligi, uz šut za tri poena od 42,5 odsto (34/80), a posebno je bio inspirisan u partijama protiv Panatinaikosa (4/4 za tri), Bajerna (16 poena, 3/3 za tri), Olimpijakosa u plej-ofu, kada je bio jedan od najboljih igrača tima sa 19 poena...

MN Press Danilo Anđušić

Od drugog odlaska iz Partizana, 2015. godine, Anđušić je igrao za Anvil, Parmu, Uniks i Igokeu pre selidbe u Francusku 2019. Ovog juna je sa saigračima dramatično izgubio u finalu protiv Asvela za titulu, a sredinom juna su ga navijači prizivali da se vrati među crno-bele kad im je čestitao povratak u Evroligu. Možda će im se želja ostvariti, a verovatno i njemu, jer nikad nije krio da je veliki navijač Partizana.